Retourneren

retourneren
Ons retourtermijn is 30 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag van aankoop, als u voorbij de retourtermijn bent kunnen we helaas niet meer een terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen om een artikel terug te sturen, je artikel moet ongebruikt zijn met de originele verpakking en moet in dezelfde staat zijn dat je het ontvangen hebt.

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten om het artikel terug te sturen. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, zal de oorspronkelijke verzendkosten van uw bestelling worden afgetrokken van uw teruggave.

Terugbetalingen
Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij stellen u ook op de hoogte van onze beslissing van de goedkeuring of afwijzing van uw teruggave. Als u wordt goedgekeurd, dan zal uw terugbetaling zal worden verwerkt, en een krediet wordt automatisch toegepast op uw credit card of de originele wijze van betaling, binnen 5 dagen.

Omruilen
Wij bieden niet de optie aan om uw artikel om te ruilen, uw oorspronkelijke artikel, eenmaals geretouneerd, zal worden terugbetaald en dan moet u het gewenste artikel weer bestellen. We vervangen alleen artikelen als deze defective of beschadigd zijn.

Retourneren van uw artikel
Verzend uw product naar:

Zohula
c/o Industrie-Kartonagen Mair
GmbH Kammerweg 15
Gerstetten-Dettingen
89547
Duitsland

Zorg ervoor dat uw bestelnummer, uw naam en adres bij uw retourzending zijn vermeld.

We raden u aan om een tracking service te gebruiken, dit omdat we niet kunnen garanderen dat we uw geretourneerde artikel ontvangen als tracking niet wordt gebruikt.

teenslippers bruiloft logo